Jūsų renginių pardavimai net 7 šalyse

Esame didžiausios bilietų platinimo bendrovės Vidurio Europoje – „AS Piletilevi Group“ dalis, todėl galime pasiūlyti kryžminius pardavimus ir klientų aptarnavimą ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Estijoje, Rumunijoje, Čekijoje, Slovakijoje ir Lenkijoje. 

  • Plati geografinė aprėptis
    Esame ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Estijoje, Rumunijoje, Čekijoje, Slovakijoje ir Lenkijoje. Tai reiškia, kad jūsų renginiai gali pasiekti didelę tarptautinę auditoriją – rinką, kurioje gyvena beveik 79 milijonai gyventojų.

 

  • Stipri rinkodara ir reklama
    Mes naudojame efektyvias rinkodaros strategijas ir kanalus. Mūsų patirtis ir žinios padės jums pasiekti tinkamą tikslinę auditoriją ir padidinti pardavimus.

 

  • Techninė pagalba ir klientų aptarnavimas
    Mes teikiame nuolatinį techninį palaikymą ir klientų aptarnavimą, užtikrindami sklandų pardavimų procesą ir lankytojų patirtį. Bilietai.lt komanda visada pasirengusi prisidėti prie to, kad jūsų renginiai įvyktų sklandžiai ir sėkmingai.

 

  • Duomenų analizė ir grįžtamasis ryšys
    Mes nuolat analizuojame duomenis, kad suprastume pardavimų tendencijas ir lankytojų elgseną, ir stengiamės jums suteikti vertingos informacijos planuojant būsimus renginius.

 



 

Naujausi blogo įrašai